Zoals elke reis heeft een begin en einde. Elke nieuwe reis genereert duizenden verwachtingen en avonturen om te ontdekken. Ik presenteer mijn reis met een Spaanse vriend vanuit ons perspectief.
De route begint en eindigt in de hoofdstad Buenos Aires. Ze reisden 10000 km van zuid naar noord van Argentinië (de achtste grootste van het aardoppervlak). Aan de zuidkant van Patagonië eindigen de Perito Moreno-gletsjer en in het noorden de Iguazú-watervallen, die van de Patagonische koude naar de tropische hitte gaan.

Een intro van wat je ziet: “Vergeet niet dat de zon altijd boven de wolken schijnt”

Itinerary

Dag 1 – Zaterdag 2 december – Buenos Aires – Bijeenkomst. Begin van de reis
Dag 2 – Zondag 3 december – Buenos Aires -> El Calafate
Dag 3 – Maandag 4 december – El Calafate
Dag 4 – Dinsdag 5 december – El Calafate -> Buenos Aires
Dag 5 – Woensdag 6 december – Buenos Aires -> Iguazú
Dag 6 – Donderdag 7 december – Iguazú
Dag 7 – Vrijdag 8 december – Iguazú -> Buenos Aires
Dag 8 – Zaterdag 9 december – Buenos Aires – Tigre
Dag 9 – Zondag 10 december – Buenos Aires – Estancia Silvano
Dag 10 – Maandag 11 december – Buenos Aires – Cursus naar uw bestemming. Het einde van de reis.

Map of Argentina

Map of Argentina
Argentinië ligt op het Zuid-Amerikaanse continent en beperkt het zuiden met Chili en de Atlantische Oceaan; naar het oosten met de Argentijnse Zee, Uruguay en Brazilië; naar het noorden met Paraguay en Bolivia; en naar het westen met Chili.

First day – Buenos Aires

De aankomst in Buenos Aires is een stimulans voor wat je de komende dagen verwacht. We ontmoetten mijn vriendin om 12 uur gemiddeld op haar vlucht met een tussenstop van Rio de Janerio (BRA) in het Aeroparque Jorge. Newbery lokale luchthaven .

Woorden van hereniging en we gingen naar het hotel voor een pauze en een snel uitzicht op de stad. We verbleven in het Hostel Suite Florida in het hart van Buenos Aires, op slechts enkele meters van het meest emblematische monument van de Obelisk van Buenos Aires . De eerste indruk van een buitenlandse toerist die Europa kent of was, is dat het voelt om in een stad te zijn met Europese kenmerken vanwege zijn stijl van gebouwen en gebouwen, met sterke invloed van Europese immigratie ten tijde van de tweede en eerste oorlogswereld . Afhankelijk van de tijd van het jaar is het klimaat in de stad in december heet met de eerste warmtes van de zomer, met een luchtvochtigheid van ongeveer 50%. De kosten van een taxi vanaf het vliegveld naar het stadscentrum zijn ongeveer 150-200 AR $. (8 – 11 USD).

Na het inchecken in het hostel (vanaf 14.00 uur, de hele dag), maakten we een wandeling door de stad langs de voetgangersstraat van Florida, bekend als de meest commerciële, levendige straat en voor de verkoop van vreemde valuta aan waarden die superieur zijn aan de ambtenaren, genaamd boompjes, waarbij het niet raadzaam is om uw geld te veranderen voor de informaliteit van het bedrijf en de risico’s van fraude.

We passeren de voetgangers en komen bij de Corrientes Avenue , een andere emblematische straat voor de hoeveelheid aanwezige theatershows. Werken van groter belang en met de meest populaire personages in het land. Aanbevolen als u tijd heeft om het Gran Rex-theater te bezoeken.

We kwamen aan bij de Obelisk, het neuralgische centrum van de stad en mogelijk van het land, omdat het de plaats is waar ze samenkomen om sportieve en / of culturele evenementen te vieren, evenals protesten en protesten van grote publieke opkomst.

Booking.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.